Spirituele mens

Written by GalerieMoen

Nieuw bij Galerie Moen, spirituele decoratie.

Vele klanten weten dat Galerie Moen nogal eigenwijs is, en zich weinig aantrekt van wat nou wel en niet commercieel is. Galerie Moen gaat haar eigen weg en houd zich ook bezig op het spirituele gebied. We hebben gemerkt dat daar veel mensen blij van worden. En daarin meer willen dan alleen bloemen en vintage decoratie. Hier worden we natuurlijk blij van en hebben met vreugde onze collectie kunnen uitbreiden.

Nieuw! Kleding, hoeden, tassen en sieraden. Maar ook op het spirituele gebied. Zoals wierook, boeddha’s, mala’s, klankschalen, Tibetaanse vlaggetjes enz.

Galerie Moen wilt graag mensen in contact laten komen met hun zelf, medemens en natuur. Wij mensen denken dat we heel veel moeten. Hard werken, huis, baan, school, auto, nieuwe keuken, nieuwe badkamer en ga zo maar door. Worden we hier nou echt gelukkiger van, of is het iets dat we moeten, willen zijn, meer zijn. Geluk bereik je niet met meer willen worden in de maatschappij. Of het is van korte duur, en moet je nog meer, en je kan het niet meer onderhouden. We kijken veel naar andere van hoe het moet. Dat is niet zo gek. Dat doen we al van kinds af aan. Maar het grote voorbeeld, ben je zelf, altijd al geweest. Als je alles van je af gooit kom je weer terug waar je was, toen je geboren werd. Je waren ik. Alleen nu als een ouder persoon. Maar misschien nog niet spiritueel volwassen. We zeggen wel dat we volwassen zijn maar vele van ons zijn dat niet. Zie het als een nieuwe start. Laat nieuwe dingen uit jezelf komen. En dan gaat het niet meer om, van wat een ander van je vind, of wat van een ander moet. Het gaat om jou! Laat je kleuren zien. Ieder mens is uniek. Ga de natuur in, neem de tijd om in het gras te zitten en alles te bekijken, diep in en uit ademen, hoor en zie de vogels, het water, wind door de bomen enz. Rijkdom gaat niet om geld. Leven, en leven met anderen.

piano 4 (1 van 1)