Thee Bij Galerie Moen van P&T

Written by GalerieMoen

LIFE IS SHORT, DRINK GOOD TEA!

Proef het verhaal achter P&T, het nieuwste theelabel op de Nederlandse markt

Galerie Moen heeft een gloednieuw theelabel: Paper and Tea (P&T). Het Berlijnse merk is geïnspireerd door de gastvrijheid waar thee wereldwijd symbool voor staat en door haar energieke en gezonde eigenschappen. Vanuit deze gedachte én vanuit een grote passie voor thee en design, ontwikkelt P&T pure thee in een uniek jasje, helemaal passend bij onze levensstijl anno 2017. 100% natuurlijk, whole-leaf en hand geplukt.


Puur
P&T heeft de tijd genomen om wereldwijd de beste kleinschalige plantages te ontdekken: van Japan en Thailand tot Kenia en Zuid-Afrika. De plantages die P&T selecteerde produceren op duurzame en authentieke wijze. Hierdoor bestaat alle thee uit natuurlijke ingrediënten en specerijen. Er zitten geen kunstmatige aroma’s in, dus wat je proeft zit ook écht in de thee. Daarnaast wordt alleen met de hand geplukte whole-leaf thee gebruikt, zodat tealovers tijdens het theedrinken een authentieke thee-ervaring hebben. De theevariaties van P&T hebben minimaal 2 infusions, dezelfde thee kun je dus meerdere keren gebruiken. Nóg langer genieten van de perfecte smaakbeleving.

Master Blends
Naast pure whole-leaf thee heeft P&T 15 unieke Master Blends ontwikkeld, elk met een eigen verhaal en uniek vormgegeven verpakking. Door de mooiste combinaties van natuurlijke ingrediënten proef je het verhaal bij elke slok. Probeer bijvoorbeeld de zwarte ‘Jackpot Derby’ blend, met ondertonen van leer en tabak en waan je in de energieke wereld van de paardenraces. Of kies voor de groene ‘Mint Julep’, met pepermunt en citroen en proef de zomerse en laid-back Zuid-Amerikaanse cocktail-cultuur op je tong.

Beleving
Theedrinken is met P&T veel meer dan alleen het nuttigen van een drank. Vanaf het moment dat de keuze valt op een P&T soort of smaak – in het café, bij het diner of tijdens een bijeenkomst – begint de beleving. Pure aroma’s, een intense smaak en prachtige verpakkingen: P&T weet een breed assortiment topkwaliteit thee en blends perfect te combineren met een goed gevoel voor design.