Workshop ‘FLOWER POWER’ Nieuwe data 29 juni en 13 juli

Written by GalerieMoen

WORKSHOP ´FLOWER POWER!´

NIEUWE DATA 29 JUNI EN 13 JULI 2017

Ervaar het ook, hoe mooi het is om jouw bloemstuk te zien ontstaan uit eigen hand!

Leer in 2,5 uur uw eigen veldbloemstuk maken. Een bloemstuk van eigen hand. In deze workshop leert u de mooiste bloemstukken op te tafel zetten. Bloemstukken die uitblinken op het gebied van vorm, kleur en esthetiek. Een uniek stuk, dat geheel past bij uw persoonlijkheid, uw smaak en leven. Deze bloemen staan voor u.

JEROEN NEEMT U MEE, DOOR DE MAGISCHE BLOEMENWERELD

Waar staan de verschillende bloemen bij u voor? Mooie herinneringen uit uw leven?

In 2,5 uur brengt kunstenaar Jeroen Moen u de kneepjes van zijn vak bij: de bloemsierkunst! Hij is vernieuwend, gepassioneerd en uitdagend. En zal uw ogen openen, wanneer het gaat om het creëren van de meest bijzondere boeketten en andere bloemarrangementen. Soms vanwege zijn eenvoud, soms vanwege zijn gedurfde combinaties van bloemen en kleuren. Nooit saai en altijd origineel.

U kiest zelf uw bloemen uit. Jeroen helpt waar het nodig is. In slechts enkele minuten weet hij uw karakter treffend te vertalen in de bloemkeus. Bescheiden, flamboyant, verlegen of extravert; Jeroen Moen drukt het uit in bloemen. Na deze workshop gaat u naar huis met een persoonlijk bloemstuk. Het is slechts het begin van alle bloem creaties die zullen volgen. Die u zelf kunt maken, keer op keer, opnieuw. Deze workshop zorgt ervoor dat u kunt variëren en spelen met kleur, geur, vorm en stijl. Bloemen van de bloemist of uit eigen tuin; telkens slaagt u erin uw persoonlijke touch erin te leggen. Omdat u weet wat u wilt én wat u kan.

U kunt NU een plek reserveren, voor deze unieke kans!

De workshops vinden plaats op 29 juni en 13 juli 2017 van 19:00 tot 22:00 uur

Locatie: Galerie Moen in Buren

Kosten: 45 euro p.p.

www.galeriemoen.nl galeriemoen@gmail.com tel. 06-19694014