About

Galerie Moen is een galerie waar u o.a. een mooi veldboeket kunt laten samenstellen, winkelen,  snuffelen, ideeen op doen. U vindt er een eigenzinnige mix van bloemen, decoratie, vintage en kleding. Vandaar de naam Galerie Moen. Van woensdag t/m zaterdag vanaf 10:00 uur, bent u van harte welkom bij Galerie Moen. Kom zoeken naar een apart cadeautje en meer.

Galerie Moen is gevestigd in een ruim Jugendstil winkelpand, anno 1906. gelegen in de charmante Voorstraat, in het hart van het vesting stadje Buren. Entrepreneur en creatief brein achter Galerie Moen is Jeroen Moen 36 jaar, die altijd opzoek is naar aparte nieuwe combinaties van oude, nieuwe spullen met bloemen, en planten. Combineren is zorgen voor een ziel in huis. Dat is een hele kunst.

“De natuur heeft mij al van kinds af aan gefascineerd. De vier seizoenen in het jaar vond ik als kind prachtig. Met winter sneeuw, ijs en witte landschappen. In de lente komt alles in bloei, De zomer heb ik altijd wel wat saai gevonden. In de herfst allemaal mooie kleuren, kastanjes enz.

Ik wist al op de Basisschool, dat ik bloemist zou gaan worden. Mooie dingen maken van bloemen, en mensen blij maken met bloemen.

Ik werk op gevoel met bloemen, oude spullen, kunst en decoratie. Ik vind gevoel, emotie en wat het met iemand doet belangrijk! Je kiest bloemen uit die bij jou passen. Waar je wat mee hebt. Dat geldt natuurlijk met alles. Er staan geen boeketten klaar in de galerie. Ik vind dat raar als dat wel zo zou zijn. Waarom koop je bloemen? Omdat je, jouw huis kleur wilt geven, of iemand jouw liefde wilt geven. Dus maak ik een boeket dat daarbij past. Het is mijn passie om een klant blij te maken. We kiezen samen de bloemen uit, zodat er iets moois kan ontstaan. Dat is waar ik in geloof.”

InstagramCapture_068c9249-99c2-444b-afc7-2861a60d647a