Verder naar bericht

About

ABOUT

Galerie Moen Antiques And Coffee is een galerie waar u kunt genieten van antiek, curiosa, brocante met koffie of thee en iets lekkers. Een warme nostalgische winkel waar u kunt rond kijken en ideeën op doen. Waar je lekker kan zitten met een kop koffie, bladeren door de brocante tijdschriften, in een gezellige antiek en curiosa sfeer. Of zoeken naar een apart cadeautje. 

NIEUW BIJ GALERIE MOEN ‘De Oude Kerstbal’ is een onderdeel van Galerie Moen, waar je antieke en oude kerstversiering kunt vinden. Kerstballen met een verhaal, die generaties lang bij verschillende families waren. Ieder jaar werden ze van zolder gehaald. Oude doosjes vol glimmende, gekleurde ballen, klokjes, dennenappeljes, huisjes, trompettertjes, vogeltjes, paddenstoeltjes en nog veel meer. Ze kregen ieder jaar een mooi plekje in de boom.’Blij om ze weer te zien. Ook de oude kerstbal van oma, die je vroeger samen met haar in de boom een plekje gaf. Oma is er in de tussentijd er niet meer, maar bij het zien van deze bal, is ze weer even terug. Zo hebben alle oude kerstballen hun eigen verhaal, een herinnering.”De Oude Kerstbal’ is een winkel vol oude en antieke kerstversiering, die wachten op een nieuwe familie. Waar ze weer van generatie op generatie met kerst van zolder gehaald kunnen worden, om jou een echt kerst gevoel te geven.

Galerie Moen is gevestigd in een ruim Jugendstil winkelpand, anno 1906. gelegen in de charmante Voorstraat, in het hart van het vesting stadje Buren. Entrepreneur en creatief brein achter Galerie Moen is Jeroen Moen 39 jaar, die altijd opzoek is naar aparte oude, en antieke spullen. En zijn vondsten samenstelt in de galerie.