Bitossi bij Galerie Moen

Bitossi https://www.bitossihome.nl/Stukje geschiedenis:

Het Italiaanse keramiek bedrijf produceert al sinds 1921 op ambachtelijke wijze prachtig keramiek. De grondlegger, Guido Bitossi, betrekt vanaf het begin prominente designers bij zijn ontwerpen. Dat heeft inmiddels geresulteerd in een collectie van ruim 7000 stukken, allemaal tentoongesteld in het eigen Museum.

Bitossi https://www.bitossihome.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Bitossi Home is als dochter van Bitossi 40 jaar geleden opgericht en is inmiddels een toonaangevend merk met producten als servies, glaswerk en accessoires. Bitossi Home is continu in beweging en streeft ernaar in te spelen op de hedendaagse interieurtrends. Met de verschillende collecties bereiken ze telkens weer de perfecte weerspiegeling van het steeds veranderende woonbeeld.

Bitossi

 

Inspiratie wordt opgedaan in de natuurlijke Toscaanse omgeving, wat bijdraagt aan de moderne silhouetten en traditionele details van het assortiment. Het eigenzinnige design van de nieuwe productlijnen kenmerkt zich door het frisse en onverwachte kleurgebruik.

 

 

 

 

 

Bitossi

Bij Galerie Moen:

Ik kwam het tegen op een beurs, en ik was op slag verliefd!  Mooie kleuren, vormen. Wat een mooi servies. Het wordt ook veel in de horeca gebruikt. Dus echte kwaliteit. We hebben niet alleen de serviezen, maar ook glazen, theepotjes, glazentaartplateau’s enz.

Je kan het allemaal combineren. Kan in een klassiek als in een modern interieur.

 

 

 

 

 

 

 

 

Op website :  http://liefdevoorlekkers.nl/recepten/ Kunt u heerlijke recepten vinden, wat mooi gepresenteerd wordt op de mooie borden

 

Kom kijken, en laat u vrijblijvend adviseren van welk servies bij u past.